Zwarte Pieten

Voice of Youth

Pesten 2

Honden

herdershondJe hebt grote honden, je hebt kleine honden. Lelijke en saaie honden maar welke hond vind jij nou het liefst?
Newz Goes Around ging op pad en vroeg welke honden populair zijn onder de mensen.

Mijn Chihuahua

Een chihuahua is een gewone hond, die niet aangekleed hoeft te worden. Ook een chihuahua moet uitgelaten worden en vindt het heerlijk om lekker te ravotten of in de zon te liggen. Deze hele kleine hondjes kunnen wel liefst twintig jaar worden!

Mijn Teckel

Een teckel is een gezellige gezinshond en is niet groot. Een teckel kan heel goed jagen en is een goeie waakhond. Om de teckel gehoorzaam te maken kost dat veel tijd en training omdat ze van nature geen gehoorzame hond zijn. Teckels worden gemiddeld dertien jaar.

Mijn Labrador

een labrador is een hele populaire gezinshond. Dat komt vooral door zijn enthousiasme en gehoorzaamheid. De labrador komt uit Canada die daar erg geliefd was bij de adel want die gebruikte ze bij de jacht. Labradors zijn nu in Nederland de populairste hondenras. Door zijn eigenschappen is een labrador een goede blindengeleide hond en een drugshond. De labrador wordt ongeveer elf jaar.

Mijn Duitse herder

Over de hele wereld is de Duitse herder zeer geliefd. Ze zijn intelligent, aanhankelijk en erg werklustig, dat maakt een Duitse herder een gezellige huisgenoot. Een Duitse herder moet zowel geestelijk als lichamelijk genoeg te doen hebben. Ze worden gebruikt voor het helpen van de politie, in het leger,bij de douane, als blindengeleide hond en als reddingshond. Een Duitse herder kan gemiddeld twaalf jaar worden.